Vanavond op TV: Michelle Pfeiffer in strak latex pakje

Batman
(20:30 uur, Veronica) Aangezien vandaag de nieuwe Batman-film The Dark Knight in Nederland in premiere gaat, kon het herhalen van de eerdere Batman-films niet uitblijven. Deze eerste, met Michael Keaton als Batman en Jack Nicholson als The Joker, is tevens de beste uit de reeks, op The Dark Knight na dan, als we de lovende recensies en opbrengsten moeten geloven.

The Truman Show
(20:30 uur, Net 5) Iemand stelde Jim Carrey ooit eens voor een wat serieuzere rol te gaan spelen. Dat leek Carrey een goed idee. En ziedaar: The Truman Show werd een waar juweeltje. Een juweeltje wat nota benen tot filosoferen stemt over realiteit, realitysoaps en waarheid.


Batman Returns
(22:55 uur, Veronica) Minder geslaagd tweede Batman-avontuur. Danny Devito is de pinguin, Michelle Pfeiffer Catwoman. Wat gelukkig voor de nodige afleiding zorgt: Michelle Pfeiffer in strak zwart leren pakje.