Dossier John Wolbers

Welkom op de website die wél de waarheid over John Wolbers en Easy Life schrijft. Tsja, iemand moet het doen. Mocht u de posts van onze nijvere stukjesschrijvers JK niet meer kunnen bijhouden, bij deze voor de overzichtelijkheid de Easy Life affaire nog eens op een rijtje. En binnenkort de pijnlijke kwestie: wat doet die Opel Vectra voor hem ze deur in Heeze?

ps De foto is gemaakt tijdens de start van The Quote Challenge 2005. Badrutt's Palace, St. Moritz. Nee, dit is dus niet de aanstaande moeder van baby Wolbers. Wel Willeke H, zijn ex co-pilote die inmiddels, , een vredig en zedig leventje leidt.

Wolbers werd bedreigd, afgeperst en gegijzeld, onthulde 925 dinsdag. Zijn Easy Life was niets meer dan een piramidespel met een frauderende achterneef aan het hoofd. Dan krijgt hij ruzie met de onderwereld en ontstaat er een zeer fragiele situatie.

Auto's, wellustige meisjes, drank en drugs; de 34-jarige John Wolbers leefde het leven maximaal. Achtergrondartikel over de bizarre leefstijl van Wolbers en consorten.

Achtergrond artikel over de vriendjes (en nog smakelijker de vriendinnetjes) van Wolbers.

925 bemachtigde een audiofragment met een opgenomen gesprek tussen Easy Life's John Wolbers en een schuldeiser. Uit het gesprek blijkt dat schuldeisers van Easy Life door Frans Oosterbosch betaald werden met een kwart miljoen euro uit de commanditaire vennootschap van Wolbers. Waarom deed Wolbers geen aangifte bij de politie?

Glansblad Kwoot schrijft gisteren "het nieuwe Palm Invest is geboren, las ik al op diverse sites. Het lijkt erop. Maar als ik dan één ding vóór John Wolbers moet zeggen; de man was al miljonair. Met zijn hypothekenhandel verdiende hij – legaal – aardig wat geld en was hij voor velen beneden de rivieren een role model: jong, succesvol en rijk." Wolbers kwam in Quote en Het FD uitgebreid aan het woord als het ultieme slachtoffer in deze zaak.