Vanavond op TV: Demi Moore naakt

Showgirls (20:30 uur) en Striptease (23:00 uur), Veronica

Paul Verhoeven heeft ooit een intens en intens slechte film gemaakt. Dit was Showgirls, misschien wel de slechtste film aller tijden. Er is echter een film die nog tragischer is dan Showgirls en dat is de film Striptease, met Demi Moore die twee uur lang “functioneel” naakt laat zien. Beide films worden vanavond op Veronica achter elkaar uitgezonden. Met veel alcohol, een donkere zonnebril op en de radio keihard aan zijn deze films uitermate goed te doen voor een vrijgezellenavondje. U zit dus geramd bij Veronica.

HBOS: Breaking the bank
(20:30 uur, BBC Two) Reportages over de financiële crisis. Over de gecrashte Halifax Bank of Scotland, wat er aan vooraf ging, en wat de gevolgen zijn voor Engelse bankwereld.

Nova
(22:15 uur, Ned 2) Alles over de toekomst van ING, met de vraag: is er nog wel toekomst voor ING?

Holland Doc: Stampersgat
(22:55 uur, Ned 2) Het Brabantse ontwikkelingsdurpje Stampersgat leeft van de suikerbietenteelt. Maar nu moet de grote suikerfabriek in Stampersgat dicht. Filmmaker Patrick Bus komt uit Stampersgat en registreert aldaar de persoonlijke gevolgen voor de Stampersgatters.