Vrije Jongen gaat los op Miljonair Fair (VIDEO)

Eindelijk was daar het langverwachte moment. De opening van de Miljonair Fair met die sexy, hoogtezongebruinde, tikkeltje ordinaire hoogblonde stoot waar iedereen het de hele avond over had: Dave. Pamela Anderson kon haar ogen niet van hem afhouden.

We hebben al geconstateerd dat Nederland meer Miljonair Fairs nodig heeft. Reden genoeg om VIP-avond van de Miljonair Fair door te brengen in het spoor van Dave, ook bekend als The Davester, voor het volledige Daverama van Daverino. Wie is Dave? Dave is wat we in de branche een echte Vrije Jongen noemen. Was ooit skileraar, platenplugger, kroegbaas, tv-presentator, designer van pokerkleding en bovenal oprichter van de goudeerlijke datingsite Mooiemensen.com. Dave kent de sterren en de sterren kennen Dave. Meer heeft een mens niet nodig.

Met dank aan Good Times Jewelry en Maison de Bonneterie.

Styling: Helena Vreeburg
Eindredactie en regie: Godfried de Vries en Michiel Frackers