Kerstgedachte: andere baan of ander baasje?

Kerst. Het blijft een heidens karwei. Maar gelukkig is er ook tijd voor bezinning. Want: hoe moet het eigenlijk verder met u en - misschien wel belangrijker - uw baas? Functioneert hij/zij nog, of is het een obstakel op de weg naar uw succes? Vandaar, een stukje service van 925 voor u: een ontslagbrief voor uzelf en/of het baasje.

Het begon zo mooi, 2008. Maar inmiddels kreunen veel bedrijven onder krimpende budgetten en somber kijkende bazen. Nee, aan hun heeft het niet gelegen. Kredietcrisis, weet u wel. Maar als u eerlijk bent weet u dat de onderneming een stilstaande Ferrari is, áls die verdomde boven u gestelden maar niet voortdurend op de rem stonden.

Enfin, 2009 zal niet beter worden aan het smoesjesfront. Dat schiet niet op. Kies dus voor uzelf met een raak geformuleerde exit-brief.

Optie 1: ontsla uw baas.  

Download invulbaar Word-bestand

Optie 2: ontsla uzelf.

Download invulbaar Word-bestand