Vanavond op TV: Katja Schuurman naakt


Sextet

(Veronica, 22:30 uur) Waarmee trek je volle zalen? Antwoord: seks. Dus maakte Eddy Terstall op een dag de melige maar op Nederlandse wijze clichématige klucht Sextet. Eigenlijk heel simpel: je zet gewoon Katja Schuurman, Jan Mulder, Tygo Gernandt, Tara Elders, Rifka Lodeizen, Eric van Sauers, Jack Wouterse, Dirk Zeelenberg en natuurlijk Cees Geel (de favoriete stamkroeggenoot van Eddy Terstall) naakt voor een camera en je laat ze zichzelf zijn. Ondertitel van deze film: Een goedkope seksfilm. Dus tsja...

Snowfever

(Veronica, 20:30 uur) Regisseur Johan Nijenhuis had ooit een succesje met Costa! en (vreemd genoeg) ook nog met Volle Maan. Om de feel good hype voort te zetten vroeg hij regisseur Pim van Hoeve om Snowfever te regisseren. Dat had hij beter niet kunnen doen. Het resultaat is een draak van een film die tot het aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller slechtste filmproduct van  Nederlandse bodem kan worden gerekend.