Wat verdienen C-sterren met een optreden? (VIDEO)

Ook in crisistijd moet een beetje kumpenie anno 2009 top of mind blijven bij personeel en klanten. Dus de bedrijfsfeestjes gaan door, alleen met net even goedkopere artiesten dan in die mooie VOC-jaren. 925 vroeg Vrije Jongen Dave om de juiste artiest voor uw bedrijf te selecteren. Op naar Bob's Party Saloon!

Mensen, als de wegens handelen met voorkennis veroordeelde Cor Boonstra bij De Wereld Draait Door bedrijfsethiek mag doceren aan bankiers, kan Regilio Tuur elk moment een cursus conflictbeheersing geven in Nova. Bij Philips, ING en Corus gaan er meer mensen de deur uit dan respectievelijk gloeilampen, hypotheken en stukjes staal. Kortom, economisch staan we aan de rand van een peilloos diepe afgrond. Wij van de 925 doen er alles aan om u als decision maker door de recessie heen te slepen. We adviseerden als prijspakker een Bentley uit Amerika te rijden, onderzochten of staand vergaderen echt 10 miljard besparing oplevert en vroegen ervaringsdeskundige Ernesto Hoost hoe je terugkomt na een zware knock-out. Vandaag duiken we voor u head first de bedrijfsfeesten in.

Bedrijfsfeessies moeten mogen
Economisch barre tijden doen mensen hunkeren naar warmte, naar genegenheid, naar een feessie. Het mag alleen iets minder kosten. De vraag is: wie is die hedendaagse artiest waar over 70 jaar, bij de volgende Grote Depressie, mensen aan terugdenken zoals wij nog dagelijks mijmeren bij een Coctail Trio, een Ton Manders en een Snip en een Snap? We herinneren ons nog als de dag van gisteren hoe laatst genoemden met hun legendarische Bonte Dinsdagavondtrein de ganse natie aan de radio gekluisterd hielden tijdens de Grote Depressie waarin die korte drukke Duitser met die sympathieke snor even aan het langste eind leek te trekken. 925 stuurde Dave, de Vrije Jongen, naar Bob's Party Saloon in het pittoreske Uitgeest om uit te zoeken wie annootje 2009 de beste artiest voor de zachtste prijs voor het leukste bedrijfsfeest in Nederland is. Kijk bovenstaande video en ook u zult verrast zijn door de keuze van de Vrije Jongen...

De kanjer van uw keuze
925 hecht als geen ander medium dat 925 heet aan uw mening en daarom kunt u in onderstaande interactieve poll live aangeven welke topper kanjer u het liefst op uw bedrijfsfeest ziet entertainen met een metersgrote E. U kent ze natuurlijk al jaren, maar omdat de keuze zo moeilijk is stellen we de vijf door 925 genomineerden nog even aan u voor:

1. Wilma Roos (voorheen Country Wilma)


2. Dario (ook bekend onder de artiestennaam Dariootje)


3. Wesly Bronkhorst (in een afgelaaien Arena)


4. Dries (heerlijk naturel gebleven)


5. Een Robert Leroy (kijk ook naar Robert live in Cafe De Beide Handjes in Zaandam)


Net buiten de 925 Crisisfeest Top 5 vielen een Donna Lynton (voor 1400 eurootjes de Nederlandse evenknie van Shirley Bassey bij u op de zaak), een Het Goede Doel (komt ook in ruil voor een open bar), de niet van echt te onderscheiden Nederlandse Bucks Fizz en natuurlijk Peter Douglas, het idool van een wijlen Frank Sinatra. Andere door 925 aanbevolen grote jongens uit het vak: een Rob Ronalds, een Quincy en vlak ook een Jop uit de Bus niet uit. Misschien geen gouden keeltje, maar wel een sfeermaker waar u je tegen zegt.

Tot slot over Dave
Wie is Dave? Dave is wat we in de branche een echte Vrije Jongen noemen. Was ooit skileraar, platenplugger, kroegbaas, tv-presentator, designer van pokerkleding en bovenal oprichter van de goudeerlijke datingsite Mooiemensen.com. Dave kent de sterren en de sterren kennen Dave. Meer heeft een mens niet nodig.
Met dank aan Good Times Jewelry, VanDijk Waalwijk en Maison de Bonneterie.

Styling: Helena Vreeburg
Eindredactie en regie: Godfried de Vries en Michiel Frackers