De beste natuurfilms ooit gemaakt [Donderdag op TV]

Planet earth is de beste natuurserie ooit gemaakt. Zelfs als u niet van natuurseries houdt, zult u de prachtige beelden waarderen. Vanavond gaat het over grotten. Op Canvas hebben ze er een Belgische voice-over achter gezet. Dat lijkt ons erg grappig. (22:05 uur, Canvas)

Andere tijden gaat over de jaren '80. Toen u nog jong was en niet de hele dag achter een beeldscherm zat. Jongeren die in 1982 hun mening voor de camera gaven, blikken terug. (21:25 uur, Nederland 2)

Little Brittain USA is een hilarisch programma vol Britse humor. Lou en Andy gaan naar de kerk zodat de priester Andy kan genezen. Mildred vertelt Connor over homoseksualiteit. Emily Howard zingt een liedje met Sting. (20:40 uur, Canvas)

Really Big Things is een typisch Discovery programma voor de late avond. Het gaat over tsunami's, watershows in Las Vegas en 's werelds grootste tunnelboormachine. (00:00 uur, Discovery Channel)

Louter matige films vanavond.
Meet Joe Black is een vermakelijke romcom van uit '98 met Brad Pitt, Anthony Hopkins en Claire Forlani. Mediamagnaat Bill Parrish krijgt op zijn 65ste verjaardag de kans om een deal met de Dood te sluiten, waarna de Dood gaat leven op aarde, én verliefd wordt op Bill's dochter. Nouja! (20:30 uur, RTL8)

In good company is nog een romcom uit '04 met Dennis Quaid en Scarlett Johansson. 'Hij is jong, rijk en knap. Hij is verliefd op jou en hij is je vaders baas.' Wellicht kunt u er interessante lessen over de werkvloer uit trekken. Anders weten wij het ook niet. (20:30 uur, Net 5)