Managementlessen van entrepreneur Sonja Bakker

Afslankentrepreneur Sonja Bakker vertelt hoe ze met haar man leidinggeeft aan haar snel groeiende media-imperium, dat inmiddels bestaat uit een boekenuitgeverij (miljoenen verkocht), een tijdschriftuitgeverij (oplage 200.000) en een tv-programma. En dat allemaal vanuit het pittoreske De Goorn.

Voor het jaarlijkse MWG-congres maakte 925 een serie interviews met mensen uit de media, marketing en design die opvallende initiatieven presenteren. In de eerste aflevering vertelde Dominique Weesie over zijn nieuwe omroep Powned en de tweede aflevering lichtte Heineken marketingbaas Herwin van den Berg zijn marketingstrategie toe. In de laatste aflevering, die eind maart online komt, deelt ontwerper Marcel Wanders zijn filosofie als theelepel- en eilandenontwerper, ergens tussen Gucci en Picasso.