De bizarre hoedjes van Marco B. (en o ja, hij is dus failliet)

Marco is dus failliet. Dat is treurig en heel verdrietig, maar gelukkig is er ook vreugde in huize Borsato want zoontje Senna wordt vandaag 8 (van harte!). Want "ook als dingen tegenzitten, gaat het leven natuurlijk gewoon door", aldus Leontine. Marco ging dus ook gewoon door met zijn project Daily Mugshot waarvoor hij iedere dag een foto van zichzelf maakt, inclusief bizar hoofddeksel. Bekijk de serie mugshots plus de quotes van de hoofdrolspelers.

"Wat onvermijdelijk leek, is nu daadwerkelijk gebeurd. Zojuist is bekend gemaakt dat The Entertainment Group failliet is verklaard. (...) Dit is geen klap, dit is een mokerslag. Ik ben verdoofd van pijn en verdriet, " aldus Marco Borsato op zijn website.

Gelukkig houdt Marco nog steeds van humor en vergat hij gisteren niet zijn Daily Mugshot te maken, inclusief geinige strooien hoed - een zwarte, dat dan weer wel. We deden een poging de zelfportretten te analyseren om de diepte van zijn verdriet te peilen maar kunnen slechts concluderen dat Marco over een indrukwekkende collectie hoofddeksels beschikt. Of die in handen van de schuldeisers zullen vallen is onbekend. 

Wie Zei Wat?
Leontine
: "Ook als dingen tegenzitten, gaat het leven natuurlijk gewoon door. Dat betekent dat ook de leuke dingen ruimte krijgen en vandaag is dat zeker aan de orde, want Senna is acht jaar! Traditiegetrouw hangen we de avond van te voren alle slingers en versiering op, en moet de bijna-jarige boven blijven zodat het een verrassing zal zijn. (...) Zelden heb ik hem zo tevreden naar bed zien gaan als gisteravond!" Leontine Borsato heeft ook een website.

Guus: "De Groots met een zachte G concerten gaan door. Al moet ik persoonlijk de laatste paal de grond in slaan! Op het moment heb ik geen behoefte om verder in te gaan op de situatie van TEG. Komende tijd zal uit verdere berichtgeving de interne gang van zaken wel helder worden en zullen mijn keuzes zichzelf verklaren." Guus Meeuwis houdt vol op zijn website.

Persconferentie "De concertserie Symphonica in Rosso gaat dit jaar wel door. Dat heeft zanger Marco Borsato woensdag bekendgemaakt op een zeer drukbezochte persconferentie in de Amsterdamse poptempel Paradiso. De zanger geeft twee extra concerten in het Gelredome. Daarmee worden de mensen betaald die de shows mogelijk moeten maken." De Telegraaf

V&D "Bij besteding van minimaal EUR 35 bij de V&D in de winkel of online, ontvang je een voucher die goed is voor een gratis 2e ticket voor het concert van Diana Ross op 18 oktober aanstaande." Op actiecode.nl.

Diana: "Happy Birthday Michael I love you and you will be missed!" De laatste tweet van Diana Ross op 29 augustus.

Bekijk bij het FD de video "Emotionele Borsato vrees voor vermogen" met beelden van de persconferentie

Lees meer over Borsato's TEG en bekijk de gelekte interne documenten in het dossier