Bedrijfsongevalletje presentator Top Gear

Top Gear-presentator James May mag het onwaarschijnlijkste bedrijfsongeval ever op zijn cv zetten. Hij maakte tijdens de opnames van Top Gear namelijk een crash met een vliegende caravan.

Euh, maar Top Gear was toch een programma met autootjes? (vroeg uw blonde redacteur (v) zich af.) Of is er inmiddels ook een camping spinoff (eindelijk een internationale concurrent voor RTL's Campinglife)?

De caravanluchtvaart zou onderdeel zijn van een race tussen May en co-presentator Richard Hammond die in een Lamborghini reed, naar verluidt op de weg. De bedoeling was om op een cricketveldje te landen tijdens een wedstrijd, maar door harde wind raakte de sleurhut uit koers en crashte op een weiland tussen een paar bomen, niet ver van een drukke weg. James had meer geluk dan zijn in het verleden gecrashte collega's (Hammond raakte in 2006 zwaargewond en Clarkson vorig jaar lichtgewond) en bleef gelukkig ongedeerd.

[Foto's via The Daily Mail]