[Brekend] Palm Invest-baasjes Voortman en Klomp stoppen gesprekken Bartels

"De maat is voor Klomp en Voortman vol!" Dat schrijft mr. Marcel van Gessel vandaag in een brief aan Dion Bartels die zojuist bij 925 binnenkwam. "Namens hen kan ik u berichten dat zij de onderhandelingen over een regeling voor de gedupeerden hierbij afbreken."

Voortman en Klomp zijn boos vanwege een persbericht over de film 'Palm Invest, The True Story' die Bartels gisteren op zijn website publiceerde:

"de moraal van de film is een waarschuwingsignaal af te geven aan (toekomstige beleggers). Met de film wil Dion Bartels aan beleggers duidelijk maken dat ze niet zo makkelijk met hun spaargeld “in de val” moeten lopen. De hoofdpersoon in het beleggingsdrama, Danny K. en Remco V. gaan wellicht ook zelf de rollen vertolken in de bioscoopversie Palm Invest, the true story. Palm Invest, the true story gaat zich afspelen in het Gooi, Zuid-Frankrijk en Dubai. Er zitten hoeren in, omkoperij, chantage, een afgeknipte teen, alles wat er werkelijk gebeurd is; de waarheid zal geen geweld worden aangedaan."

De hoofdpersonen, Klomp en Voortman, zouden helemaal niet hun medewerking aan deze topfilm hebben toegezegd en zijn bovendien woedend over de passage: "Er zitten hoeren in, omkoperij, chantage, een afgeknipte teen, alles wat er werkelijk gebeurd is; de waarheid zal geen geweld worden aangedaan." Volgens hen is er niks waar van de verhalen over "hoeren, omkoperij en chantage" en heeft Bartels dat zelf ook toegegeven. Zij hadden met hem daarover een mediastilte afgesproken die Bartels in hun ogen dus nu schaadt.

Wordt vervolgd, met reactie van Voortman himself en Dion Bartels.