Super Bowl: cheerleading is big business [VIDEO]

Dit weekend is de meest waardeloze Super Bowl ooit. De strijdende teams hebben geen van beide cheerleaders. Voor het eerst in de geschiedenis. Gelukkig zijn er nog de met pompons zwaaiende zakenvrouwen van de Dallas Cowboys.

De Dallas Cowboys haalden net niet de eindstrijd. De Super Bowl gaat tussen de preutse Pittsburgh Steelers en Green Bay Packers. En dat is jammer, want de cheerleaders van de Cowboys zijn de meest succesvolle van Amerika en uitstekende rolmodellen. CNN Money maakte een filmpje over de zakensuccessen van de cheerleaders.

Cheers!
Het is een sterk merk met kleding, zomerkampen voor kinderen, een model agency, een reallife-soap en zelfs eigen Barbies! Een uitstekende onderneming. Maar u heeft gelijk, de video van CNN is wat saai. Meer beelden van de Cowboys Cheerleaders!