Donderdag wint van Maandag®: per direct vier vestigingen dicht

Bemiddelingsbureau Maandag® doet het ondanks geweldige cijfers op de eigen website toch niet zo heel lekker. Pourquoi? De vestigingen in Maastricht, Arnhem, Middelburg en Den Bosch sluiten per direct. Althans, dat lezen we in verschillende tweets.

#heftig
'Maandag® staat heel nadrukkelijk voor werk. Voor ambitie en optimisme. De essentie is dat je zin hebt om naar je werk te gaan. Eigenlijk al op zondagavond.' Helaas kan dat straks niet meer in de eerder genoemde provinciehoofdsteden.

We wachten nog op meer nieuws van het hoe en waarom. (Het lijkenpikken is ondertussen al begonnen)

UPDATE: Yep, 'vijftig tot zestig mensen' moeten voortaan aan de slag op andere locaties. Er kwamen in 2010 minder opdrachten vanuit de overheid. Vooruitlopend op verdere overheidsbezuinigingen is Maandag gaan snijden in het aantal vestigingen.