Stoute spelletjes met Facebook App Loft

Als u geen risico's durft te nemen, geen ondeugende vezel in uw lijf heeft; dan kunt u het Facebook-spel van de film Loft beter niet spelen. Maar als u net als wij in het geheim wel eens zondige gedachten heeft over een Facebook-vriendinnetje, lees dan even door (of ga meteen naar de App).

Verslavend
Wie van uw vrienden zou u willen 'doen'? Daar draait het om bij de Facebook-app van LOFT. Vul - volledig anoniem - uw eigen Black Book in en lees hoe vaak u zelf voorkomt in Black Books van anderen. (Mocht u het begrip Black Book nog niet kennen, dat is een soort dagboekje waarin mensen hun amoureuze veroveringen vastleggen, liefst inclusief rapportcijfer.) Behoorlijk verslavend en een tikkeltje onverstandig ook. 

Minnaressen
In de Nederlandse thriller LOFT delen vijf getrouwde mannen in het diepste geheim een loft, waar ze op stijlvolle manier en in alle rust hun minnaressen kunnen ontvangen. Tot zover het goede nieuws. Als op een ochtend een lijk wordt aangetroffen in de loft, begint een spel vol intrige en wantrouwen op zoek naar de dader. De hoofdrollen worden vertolkt door onder meer Anna Drijver, Kim van Kooten, Barry Atsma, Fedja van Huêt en Jeroen van Koningsbrugge. 

LOFT is nu bij Mediamarkt en Bol.com verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en via On Demand. 

Liefde, Leugens en Lust in de Loft!

Ja, oplettende lezer, deze posting kwam tot stand met medewerking van LOFT.