Nachtzuster goes La Soeur de la Nuit, zo voorkomt u een seksschandaal

Oh, oh, monsieur 30cm, de kleine man met de grote ehh.... oren. Of zoals ons prinsesje Maxima zou zeggen 'hij is een beetje dom, hij'. (Of was die andere kleine Fransman met de grote mond Sarkozy nou juist zo slim?) U, heeren van Nederlandsche bodem, heeft echter niets te vrezen van enkelbanden, spotprenten en die lieve meneer Moszkowicz. U heeft immers uw nachtzuster. En vandaag krijgt u een lesje schandaaltjes voorkomen.

Kleine checklist
Populaire schandaaltjes geven helaas aan dat wij vrij basic zullen moeten beginnen. Een afstreeplijstje dus, met, om het nog duidelijker te maken, bij elk puntje een voorbeeld van een testosteronkogeltje dat u voorging, met desastreuze gevolgen

1: Niet zoals Strauss- Kahn: Ja ik wil
Geloof mij, heren, seks wordt echt, écht veel ongecompliceerder als uw partner het ook daadwerkelijk eens is met uw acties. Heus, 'ja ik wil' is niet alleen een term die van toepassing is voor het altaar, of voor steun aan Griekenland, for that matter, tenzij u wel houdt van enkelsieraden en de weidsheid van twee vierkante meter.

2: Niet zoals Berlusconi: geen pubers
Toegegeven, het is soms best verwarrend, 12-jarige meisjes met cup D, 40-jarige vrouwen met twee vlechtjes en een Hello Kitty-t-shirt, het moge duidelijk zijn, leeftijd laat zich niet altijd gemakkelijk schatten. Twijfelt u of uw date wel legaal mag autorijden? Doe het dan niet op zijn Italiaans, maar zorg dat u op slinkse wijze haar leeftijd achterhaalt. Clubs met strenge leeftijdscontrole, autoverhuurbedrijven, hotels en, iets gemakkelijker, drankwinkels, hanteren tegenwoordig een streng paspoortbeleid. Easy!

3: Niet als prins Charles: down cheating
Vreemdgaan is één ding, vreemdgaan met een draak van een verovering is echter iets héél anders! De theorie is simpel. Zoals vrouwen altijd beweren: 'nee, ik zou nooit vreemdgaan, nou ja, behalve als George Clooney voor de deur staat, dan he?'. Net als in de winkel kunt u sommige aanbiedingen gewoon niet laten liggen. Echter, uw geld spenderen aan een verlepte, over-datum 13-in-een-dozijn mandje geraniums, daar zult u weinig sympathie voor krijgen. Bent u dus toch van plan om eens ergens anders de bloemetjes buiten te gaan zetten, zorg dan op zijn minst dat het mooiere bloemetjes zijn dan in uw eigen slaapkamer. 

Gouden tip! Niet als Bill Clinton: I did not have a sexual relationship with that woman
Heren, lieve, lieve heren, mijn beste vertrouwen in u allen, maar laten we eerlijk zijn, in het verleden behaalde resultaten laten zien dat we, afgaand op de wichelroede in uw broek, de oorlog zeker niet zullen winnen. De kans is dan ook reeël dat u, ondanks mijn ferme inspanningen, toch wordt betrapt. 'Nee, ik gaf haar mond op mond beademing', 'Pijpen is geen seks, want je kunt er niet zwanger van worden' en 'Ik kwam net onder de douche vandaan, zij gleed uit in de badkamer en dit was de snelste manier om haar op te vangen', alle smoesjes ten spijt, als u toch betrapt wordt, zit er maar een ding op. Toegeven.

Conclusie heren, mocht u dan toch zo graag een stoeipartijtje buiten het echtelijke Ikea-bed houden, denk dan aan de drie V’s:

-         Vrijwillig

-         Volwassen

-         Veel lekkerder

Dan heeft u weinig om u voor te schamen.