Trump noemt Palin 'smart'

De Republikeinen lopen warm voor de verkiezingen van november 2012. De media hebben het vooral over twee conservatieven: Donald Trump en Sarah Palin. Dus, gaan die nog meedoen of niet?

De historie wijst uit dat het lastig is om een zittende president te verslaan. En er is nog geen waardige Republikein ten tonele gekomen waar de Democraten voor zouden moeten vrezen. De grote sterren in de Republikeinse warmloopronde zijn Trump en Palin. 

Het is natuurlijk wel erg droevig dat de tegenstanders van Obama het van een ijdele clown en een naieve vrouw uit Alaska moeten hebben. Wie er op dit moment officieel meedoen? Mitt Romney (een mormoon), Tim Pawlenty (te onbekend), Newt Gingrich (weer zo'n schreeuwerd) en Ron Paul (meer Libertariër van Republikein). Plus nog een aantal mensen die al helemaal het noemen niet waard zijn. Het is onbegonnen werk. Rekent u alvast maar nog een termijn op de goedlachse Barack. Of gaat mevrouw Palin toch voor een stunt zorgen? Ze is tenslotte volgens Trump (filmpje) 'smart en underrated'.