Wine, whiskey & women: ode aan de cougars

Wat is de overeenkomst tussen kaas, wijn en whiskey? Juist, hoe ouder, hoe beter de kwaliteit. En als we de trends mogen geloven, geldt dat ook voor de dames. Juist heren, we're talking cougars here. In deze moderne tijd, waar strakke tietjes en rimpelloze voorhoofdjes met een simpele zwaai met de creditcard geregeld kunnen worden, heeft het zo zijn voordelen om eens een gerijpt perzikje te proeven. 925's nachtzuster zet wat pro's en cons voor u op een rijtje.

Allereerst, voor het wat minder hippe volk op 925: please leave. Voor het overgebleven deel dat gewoon niet zo thuis is in de whiskey (shame on you, uw nachtzuster is dól op whiskey) en inmiddels al heeft moeten concluderen dat het woord cougar de Van Dale van 2011 nog niet gehaald heeft: een cougar is een dame die er niet voor terugschrikt een jong sappig mannenblaadje wat 'inside information' bij te leren. Denk 'Demi Moore', denk 'Berlusconi', maar dan met borsten (niet letterlijk, uiteraard, dat zou geen bijzonder fraai beeld geven).

Pro: Niks dartel lammetje
Juist ja, een cougar dus. Maar was er niet zo'n gezegde over 'hoe dichter bij de nul, hoe strakker...' afijn, u begrijpt het. Natuurlijk, een fijn strak ehh.... huidje is fijn, maar de uren tussen de lakens kunnen ook bijzonder vermoeiend zijn. Meisjes zijn nu eenmaal net als lammetjes, enthousiast, maar bijzonder onhandig, en vraag ze niet om een leuk kunstje te doen, want de maagdelijke lammeren hebben geen idee. De gewelde pruimpjes echter, hebben na jaren ervaring inmiddels heus wel door wat werkt en wat niet, en, nog leuker, waar de sexdrive van een man afneemt met de jaren, neemt die van de vrouw alleen maar toe, isn’t that fun? 

Con: blonde koppies en teddyberen
Een wijs man zei ooit: you can’t be 40 and single, and not have a significant amount of bagage. Ex-vriendjes, ex-mannen, ex-huisdieren en, o gruwel, kinderen, zijn zomaar wat van de minder zonnige kanten van de well-aged. Er is nu eenmaal niets zo killing voor de stemming als er halverwege de meest briljante stoeipartij ooit, opeens een blond koppie met een teddybeer binnenschuifelt. Oeps.

Pro: just for fun
Voor de jongedames is er niets spannenders dan op een dag een witte jurk aantrekken, achterop een paard gehesen worden om ergens, op een romantische plek een ring uit te wisselen, net als de Barbie en Ken uit haar verhaaltjes, om vervolgens negen maanden lang haar mooie platte buikje te laten uitlubberen, met een glibberig wezentje als resultaat. Iew!

De cougar daarentegen is juist een cougar omdat ze dat hele gedoe wel heeft gehad. Doorgaans net gescheiden is zij de illusie van het ideale sprookjeshuwelijk al lang vergeten en is zij gewoon op zoek naar wat avontuur en wellicht wat horizontaal vermaak, laat dat nu even goed uitkomen! 

Con: still in the game
Aan de andere kant, de recently divorced status van de Demi van uw keuze, kan echter ook voor problemen zoeken. Al helemaal als de dame in kwestie verlaten is voor de lolita-droom van haar oude grijsaard, kan flirten met een sappig groen blaadje ook puur en alleen als een pleister op de wonde fungeren, om maar te bevestigen dat ze heus nog wel aantrekkelijk is.

Ok, ok, is dat een contra? Om maar eens een intelligent man te citeren 'elk nadeel heb zn voordeel’' Dit gekwetste poesje is hard op zoek naar iemand om haar eigen poesje wonden te likken. Een welgetimed complimentje en een knipoog verder en u heeft beet voordat u cougar kan zeggen! 

Age limits
Concluderend heren, lolita mag wel uitkijken, want ze heeft er een concurrente bij, haar sexy stiefmoeder. Voortaan geldt als regel voor de ideale leeftijd van uw toekomstige visjes niet alleen gedeeld door twee plus zeven, maar min zeven keer twee net zo goed. Wat nou age limits, just do the math and have fun!

Volwassen groetjes van uw Nachtzuster.