The morning after: Boutyq Fashion Show

Fashion victims herken je pas echt als het regent. De score van de Boutyq Fashion Show? Een hele Dylan tuin vol. Natgeregend en koud, maar wel getuige van drie prachtige shows. U moet er iets voor over hebben.

Polder Glamour ten top

Aarzelend liep iedereen naar buiten, maar de organisatie was vastberaden. Iedereen met een glas bubbels kreeg een paraplu en moest buiten plaatsnemen. De modeshows van Francisco van Benthum, Jeroen van Tuyl en Unconditional vonden namelijk in de binnentuin plaats, of het nou regende of niet. Dus hoppa met een parapluutje op de bankjes en genieten maar van, uhh... je paraplu?

De voetballer-haarbandjes-trend kunt u aan u voorbij laten gaan

De show werd bijna onzichtbaar door al die plu's en de pijpestralen die naar beneden denderden, maar wat we zagen was mooi. In deze merken mag u best op de Zuidas gevonden worden, want ook dit jaar liet de show weer drie toppers zien. Eén waarschuwing, die hoofdbandjes moet u niet proberen. De kans dat u onder de 16 bent en broodmager is nihil als u dit leest, dus David Beckham bandjes zijn een don't try this at home. Die mooie stoffen, diepe kleuren en klassieke meets stoere look dan weer wel; die doen elke geslaagde zakenman goed.

Het heeft ook wel wat, zo'n onzichtbare frontrow

Wat heeft u gemist?
Shows, allemaal leuk en aardig, maar het gaat natuurlijk om de afterparty. Die was gelukkig binnen, droog en warm. Wijntjes, hapjes, muziek, precies zoals het hoorde. De enthousiaste DJ kreeg een enkele fanatiekeling met zijn handjes in de lucht, maar echt los ging het niet. Dat hoort ook niet zo, op een fashion feestje. Wen er maar vast aan, deze week (jaa, het is Fashion Week!) geen uit de hand gelopen feestjes en straalbezopen partygangers. Maar daarom wordt het zeker niet minder leuk. Afwisseling is ook wel eens goed, nietwaar?

Door de aanhoudende regen bleef het binnen lang gezellig

Binnen was het dringen, van de idyllische tuinen had iedereen nu wel genoeg