The morning after: Skylounge in het Mint Hotel

Al weken keek iedereen uit naar het Skylounge feestje op het roofterrace van het Mint Hotel. Eindelijk weer eens een écht feestje, zelfs de mannen stonden deze avond extra lang voor de spiegel.

Een hoogzwangere Vika rockt nog steeds achter de draaitafels

Want op een invitation only feestje als het Skylounge partijtje komt u natuurlijk niet in uw dagelijkse kloffie aanzetten. De enkeling die er vrijdag een te lange kantoordag op had zitten en direct vanuit zijn bureaustoel richting Mint Hotel kwam, voelde zich dan ook enigszins uit de toon vallen. En terecht. Glitters, pailletten en de mooiste gesneden colbertjes voerden de boventoon. Zonder siliconen of opgespoten lippen hoorde je er als vrouw eigenlijk niet bij. Op de Skylounge draait het immers om zien en gezien worden. Wie denkt dat dat een oppervlakkig feestje oplevert heeft wellicht gelijk, maar daardoor wordt het partijtje niet minder leuk.

De saxofonist heeft ook dorst

Deze crowd neemt geen genoegen met een DJ die de laatste hitjes naadloos aan elkaar draait, dus was het muzikale programma van deze avond van hoog niveau. Net als het uitzicht overigens. Vika startte de avond met haar heerlijke hitjes, nog mooiere stem en elektronisch vioolmeisje. De uit Saint Tropez ingevlogen DJ Allister Delpey nam het daarna over met fijne beats en de opzwepende deuntjes van de saxofonist lokte het laatste restje feestgangers dat nog comfortabel aan hun tafeltjes zat de dansvloer op.

Druk druk drukte in de skylounge

Wat heeft u gemist?
Een geslaagd feestje, op en top geregeld en to the maximum uitverkocht. U was er niet bij? Dan nemen we het niet kwalijk als u nu in een hoekje zit te huilen. Tenzij u op Ibiza met flessen aan het gooien was, is er namelijk geen goed excuus om de Skylounge party te missen. Toegegeven, de sfeer is niet zo amicaal als in de Players of Bubbles, maar daar is het dan ook een exclusief invitiation only jetset rooftop party voor.

Weekendtip: Amsterdam Polo Trophy
Zaterdag 24 september is het weer tijd voor die o zo nobele sport: op de Bosbaanweg in Amstelveen strijden mannen en vrouwen in strakke witte broeken om de Amsterdam Polo Trophy. Tijdens het schouwen van de paardenkrachten hoeft uw vrouw zich niet te vervelen: om 15.20 uur start de Veuve Clicquot Ladies Race, een hardloopwedstrijd voor vrouwen, dwars over het poloveld.  

NB De deelname van Team 925 is nog onzeker. Het schip waarmee onze paarden vanuit Oman naar Holland onderweg zijn, ligt met pech in de haven van Suez. Wordt vervolgd.