Diane Passage schopt nu mannen in hun ballen om rond te komen

Toen het huwelijk van fraudebaasje Ken Starr (inmiddels in de gevangenis) en stripper Diane Passage eind juli op de klippen liep, waren we bang dat we nooit meer iets van ze zouden horen. Dat is gelukkig niet waar.

Korte samenvatting: Ken Starr werd verliefd op een stripper en trouwde met haar, terwijl hij met zijn Ponzischeme  grootheden als Wesley Snipes, Uma Thurman, Martin Scorsese, Sylvester Stallone, Al Pacino en Natalie Portman oplichtte. Hij werd gepakt en moest de bak in. Het huwelijk leek deze tragedie te kunnen overwinnen, maar eind 2010 waren daar toch de eerste scheurtjes in de relatie. En jawel, deze zomer was het sprookje voorbij.

Passage in actie (derde dame)

Working girl
925's favoriete Wall Street-koppel was niet meer. Een zwarte dag. Maar gelukkig pakt New York Magazine deze week uit met een groot verhaal over Passage. Ze dartelt tegenwoordig nog steeds rond in de duurste restaurants en clubs van de stad, alleen is het nu wel iets anders. Passage moet weer al haar vrouwelijke charmes inzetten om dit leventje te kunnen volhouden. En ze moet weer werken voor haar geld. Nouja, 'werken'... Ze vertelt hoe ze nu haar hundred dollar bills bij elkaar sprokkelt.

Passage was namelijk onlangs in het Waldorf-Astoria, daar betaalde een man haar $100 om hem een knietje te geven. 'Hij was into vernedering of zo', giechelt Passage. En wanneer de kleine brunette met haar smokey eyes lacht (wat ze veel doet) dan beweegt haar lijfje blij op en neer, schrijft New York Magazine. 'Het was zo raar', zegt Passage. En deed ze het? Ja. 'Ik schopte hem in z'n ballen!', roept Passage.

Voltreffer
Toevallig zat ze aan de hotelbar met een vriendin die volgens Passage op een hoertje lijkt (zelf loopt ze er natuurlijk niet zo bij) en dan is het inderdaad niet heel gek dat je een zakelijk voorstel krijgt. 'We gingen naar een kleine ruimte en hij zei: eerst moet je naar het toilet en me laten wachten. Dus dat deed ik vijftien minuten en toen ik naar buiten kwam schopte ik hem in zijn ballen', vertelt de stripper. De man stelde het op prijs en piepte nog een thank you voordat hij voldaan(?) vertrok.

Dus zo is het leven van een Wall Street-vrouw na de scheiding... 'Ik heb de reputatie van een gold digger', zegt Passage, 'maar ik durf te stellen dat een meerderheid van de vrouwen op Park Avenue ergere dingen doen dan ik ooit heb gedaan.' Lekker stel daar.

Trouwens, als Passage echt om geld verlegen zit, wij kennen toevallig nog een bank waar ze strippers zonder voorwaarden een lening van een miljoen geven.