'Occupy Wall Street' is endgame voor das Kapital

Het begon met een obscuur internetprotestje dat zo weer afgelopen zou zijn, maar inmiddels is 'Occupy Wall Street' met 5.000 betogers in New York best wel een ding. Een groot ding zelfs.

Vorige week was 925 nog niet heel erg onder de indruk van de actie. Grote media besteedden er niet eens aandacht aan. Maar dat is nu helemaal anders. De beelden op de website van de betogers laten zien dat het al lang niet meer alleen bleke internetjongetjes zijn die staan te boe-roepen. Iedereen doet inmiddels mee.

Complot!
De demonstranten hebben geen leider en het is een spontaan protest. Althans, dat denken we. Eigenlijk is de actie volledig geregisseerd door de meest invloedrijke anti-kapitalist op de wereld. De FBI is daarom naarstig op zoek naar een excuus om de demonstraties te verbieden, of op z'n minst uit elkaar te slaan. Jawel, de groten en machtigen bemoeien zich volop achter de schermen. Dit is endgame voor Wall Street.

Echt! We hebben bronnen en bewijs. En dan hebben we het niet over Anthony Bologna, de agent die zomaar pepperspray begon te sprayen in meisjesgezichten. Nee, we hebben het over dit stuk op businessblog Benzinga. Volgens de auteur zou de FBI de vreedzame 'Occupy Wall Street'-beweging willen infiltreren om vervolgens undercover criminele dingen te doen, zodat de collega's in uniform de straten kunnen schoonvegen.

Soros strikes again
Dat zou niet de eerste keer zijn, maar waarom zou de FBI bang zijn voor deze actiegroep? Nou, dat komt door dit nieuws: miljardair George Soros sympathiseert met de beweging! En dit vage blogje zegt zeker te weten dat dit ook inhoudt dat Soros de betogers financieel steunt.

En dat is slecht nieuws voor het kapitalisme. Want Soros ondersteunde eerder al de succesvolle Fluwelen Revolutie in Tsjechië, de Rozenrevolutie in Georgië en Oranjerevolutie in Oekraïne. Uh-oh... Ja, Soros The Puppet Master doet alsof hij met pensioen is, maar zal nog één keer genadeloos toeslaan. Glenn Beck had gelijk!