Rajaratnam sleept ex-Goldman-baasje mee het moeras in

This just in: ex-Goldman en McKinsey-baasje Rajat Gupta is waarschijnlijk het volgende slachtoffer dat fondsfraudeur Raj Rajaratnam meesleurt in zijn ondergang.

Gupta moet vandaag aantreden voor de federale rechter, waarschijnlijk om formeel in staat van beschuldiging gesteld te worden. En dan niet omdat hij een parkeerbonnetje te laat heeft betaald. Officiële kanalen zwijgen over Gupta's criminal charges maar neemt u maar van ons aan dat het mis is. 

Galleon
Rajaratnam werd onlangs veroordeeld tot 11 jaar cel wegens insider trading met zijn fonds Galleon. Een beheurlijk hoge straf, maar dat kwam omdat de Sri Lankaan stelselmatig weigerde mee te werken met justitie. Want zijn huis-astroloog had gezegd dat het allemaal wel goed zou komen

Gupta's naam kwam voortdurend naar boven tijdens het proces tegen Raj. De twee bespraken regelmatig de gang van zaken bij Goldman, waarbij informatie ter tafel kwam die *ahem* redelijkerwijs aangemerkt zou kunnen worden als zogeheten 'inside information'. Jawel.