Playboy ziet twee Disney-tienersterretjes graag naakt

Nakend in de Playboy. Dat is meestal iets voor vergane b-celebrities die een laatste schreeuw om aandacht geven om hun hypotheek af te betalen. Maar: Playboy deinst er ook niet voor terug om de 19-jarige meiskes Miley Cyrus en Selena Gomez te vragen. 19. Jaar.

Wat schuift het
De kinders mogen na de opdracht elk een triomfantelijke $1,5 miljoen op hun spaarrekening bijschrijven, zo meldt Now Magazine. Voor de liquide middelen hoeven de Amerikaanse 19-jarigen het eigenlijk niet te doen. We hebben hier namelijk te maken met de perfecte all american girls. Kunstjes doen voor de camera en in volle football stadiums optreden is geen onverdienstelijk baantje. 

Miley Cyrus en Selena Gomez bereikten beiden de status van A-ster door een hoofdrol in een Disneyserie (overigens niet in dezelfde). Miss Gomez is daarnaast het vriendinnetje van ultraberoemdheid en god aller tienermeisjes Justin Bieber (benieuwd wat hij van het oneerbare voorstel vindt). 

Lindsay Lohan, ook al een voormalig Disney-meisje, ging afgelopen maand naakt. Verschil is wel dat zij niet de 1992 maar 1986 in haar paspoort heeft staan. Nou heeft dhr Maassen ook wel weer een punt. Maar horen deze meisjes niet eerst hun maagdelijkheid te verliezen voordat ze zich volledig prijs geven aan miljoenen vunzige mannetjes?

Selena Gomez 

Miley Cyrus