Jort Kelder terug bij Quote

Ahum... Wat?! Come again? Ja echt, het is heus waar. Mr. Jort Kelder, 925-broodheer van beroep, is terug bij Quote.

Maar vreesch niet, lieve 925-lezertjes, de oude meester maakt slechts een subtiel uitstapje naar zijn voormalige journalistieke domicilie, te weten: de achterpagina. Vanaf het februarinummer prijkt daar een column van JK. 

Noem het een geste naar zijn op één na favoriete redactie. Een sympathiek gebaar naar de kersverse hoofdredacteur Mirjam van den Broeke. Wij noemen het gewoon een geniale manier om te infiltreren bij het bijtertje.

Korte pijpjes
De eerste column heeft de toepasselijke titel: Tja, we hebben levenslang. Kelder: 'Ik ben nu vijf jaar weg bij Quote, maar ik word door mensen nog steeds aan het blad verbonden; daar kom ik nooit meer vanaf - en Quote ook niet. De achterpagina was altijd voorbehouden aan meisjes met korte rokjes, nu is-ie dus voor een jongen met korte pijpjes. Een ereplek.'

Kelder is sinds kort ook als adviseur aan het zakenblad verbonden. In dat kader wordt gesproken over nadere samenwerking, maar meer is daarover nog niet bekend.