Zo worden uw laatste kilometers extra exclusief

Exclusief het aardse verlaten? Nét voordat uw nageslacht uw miljoenen erft nog even flink met geld smijten? Of gewoon behoefte aan een ruime station? Deze Rolls Royce moet u hebben!

Exclusieve Rolls Royces zijn er in overvloed. Exemplaren van goud, of voor DJ-doeleinden zijn er al, maar een Rolls Royce Phantom-lijkwagen was er (fingers crossed) nog niet. Tot nu. Ontmoet: de Rolls Royce Phantom Hearse B12 van Biemme Special Cars.

LEDs en vering
Biemme heeft meer veranderd dan alleen de kofferbak. Zo heeft de achterkant van de wagen zelfregulerende luchtvering gekregen en zijn er LED-lichtjes die de (uw?) kist verlichten. Alles is uiteraard handgemaakt, inclusief de 200 meter (!!) aan lasnaden. Volgens kenners straalt de Rolls Royce-kwaliteit er nog altijd vanaf. Gelukkig maar.

Rolls Royce Phantom Hearse B12

Ook zijn er dingen hetzelfde gebleven. In dit geval is dat misschien jammer. Zo zijn de achterdeuren nog altijd ‘suicide doors’(achterdeuren die andersom openen dan voordeuren), een term die bij een begrafenisauto misschien gênant is. Ook de motor is nog hetzelfde, de gebruikelijke 6.75L V12 sleurt de Rolls nog immer geruisloos van A naar B. 

€70.000 per meter
Nog een paar indrukwekkende cijfers nodig?  Het gevaarte is verlengd naar iets meer dan zeven meter. Zeven meter! Wij hopen dat uw begrafenisondernemer niet in een VINEX-wijkje woont met parkeerplaatsen voor normalere automobielen. En de prijs? Ook niet mis: om en nabij de half miljoen euro. Biemme maakt de exacte prijs en de specs binnenkort bekend op de Tan Expo Beurs voor uitvaarten.

Mocht u dit slagschip trouwens willen kopen: wij raden ter inspiratie ook deze gouden kist (van Sir Jimmu Savile) en deze met Swarovski-beplakte (Oh no!) kist van Cascada Designs aan. 

Rolls Royce Phantom Hearse B12 Rolls Royce Phantom Hearse B12