Of de ene JK de andere JK even een bedankje wil sturen

Een 'bedankt voor uw bijdrage', dat zou minister De Jager sieren, vindt ons aller broodheer JK. Vandaag moet officieel de belastingaangifte richting Apeldoorn. Vanuit Nigtevecht rolt een ruime 270k die kant op. Mag er een bedankje af?

Kelder geeft toe dat hij 'een bizar hoog inkomen' heeft, maar becijfert dat hij uiteindelijk slechts 47 procent van de verdiende poet zelf mag houden. En die belasting gaat naar 'algemene middelen'. Ergo: zelfstandige Kelder krijgt er, net als die andere 700.000 kleine ondernemers en ZZP'ers, niets voor terug als het mis gaat. Althans, geen vangnet.

Bottom line: de rijken mogen best een bedankje krijgen. En 'politici die hun ressentiment tegen de rijken botvieren, bedrijven goedkoop populisme.'

Enfin, lees' op dees frisse vrijdagmiddag Kelders rant hier.