Miljardair Mark Cuban vernedert ESPN-commentator [VIDEO]

925's troetelmiljardair Mark Cuban has done it again. Nadat Miami Heat de NBA-titel heeft gewonnen, legt hij het complete sportjournaille over de knie.

'Jullie gebruiken nooit feiten,' zet Cuban ESPN's Skip Bayless meteen in de hoek. Vrij vertaald: de druk waaronder superster van de Miami Heat LeBron James zou zuchten (James wordt door velen op hetzelfde niveau als Michael Jordan geplaatst; toch won hij met de Heat nog nooit de titel) is een verzinsel van de media.

De ESPN-commentator probeert zich te verdedigen: 'Vorig jaar verprutste James het in de finale tegen Dallas Mavericks.' Dat is toevallig het team waarvan Cuban eigenaar is. De miljardair reposteert direct: 'Daarmee doe je mijn team te kort, alsof wij dat niet hebben afgedwongen.'

Und so weiter. Hieronder ziet u Cuban in topvorm. Wilt u de gehaaide geldmaker over iets anders horen praten dan sport? Op zijn weblog haalt hij ook regelmatig uit naar misstanden op Wall Street.