Exclusieve Ferrari uit 1962 gecrasht en Berlusconi gaat comeback maken in Rome [Terwijl u sliep]

[Wielen]

Ferrari 250 aan diggelen - Sommige auto's mogen dan een collectors item zijn, maar 'm in veilig in de garage opsluiten is wel een beetje saai. De Amerikaanse investeerder Christopher Cox rijdt daarom geregeld in zijn Ferrari 250 GTO uit 1962, waar er maar 39 van gemaakt zijn. Of nou ja, even niet meer. Want onlangs is hij met het exclusieve ding, ter waarde van $30 miljoen, gecrasht op weg naar een jubileumshow. Aol Autos


[Banken]

Terug naar het hol van de leeuw - Voormalig Barclays-directeur Robert Diamond heeft aangeboden om opnieuw te praten voor het Britse parlement. Politici meenden namelijk achteraf, na de laatste overhoring, dat hij niet de waarheid spreekt over zijn relatie met de toezichthouders inzake het LIBOR-schandaal. 'I look forward to discussing this issue with you further if you wish to do so', aldus de CEO. Bloomberg

Minder regels, meer reserve - Banken moeten meer dan twee keer zoveel kapitaalbuffers aanhouden als het huidige minimum, om zo tegen de hardnekkigste crises bestand te zijn. Als dat het geval is, kan in ruil daarvoor de scherpere regelgeving voor de financiële sector van tafel. Althans, dat vindt Robert Jenkins, een hoge pief bij de Bank of England. Niet eens zo'n slecht idee. Dat zou beteken dat banken voor optimale winst kunnen gaan maar niet zonder reserve die elk eventueel verlies volledig kan opvangen. The Independent


[Suits]

Moszko ontving geldkoffer uit VS - Zoals bekend staat Bram Moszkowicz onder druk vanwege contante betalingen voor zijn verdiensten als advocaat. Nieuwste update: ex-PVV’er Her Brinkman meent dat Mosko (letterlijk) een koffer met $75.000 uit Amerika heeft ontvangen omdat hij Geert Wilders destijds verdedigde. Dat soort hoge bedragen horen gemeld te worden, maar dat is klaarblijkelijk niet gedaan. Wilders heeft veel rijke anti-islam vriendjes in de VS. NU.nl

Viermaal scheepsrecht - Silvio Berlusconi's werk in Rome is nog niet af. Volgens een bondgenoot gaat Il Cavaliere zich in 2013 opnieuw verkiesbaar stellen waardoor hij mogelijk voor de vierde keer premier van Italië kan worden. De zongebruinde vrouwenliefhebber wordt niet alleen gehaat, maar ook nog steeds erg geliefd. 'Many people are asking him to do it, including me', Aldus de bron. The Telegraph


[Economie]

Droogte teistert boeren - De Amerikaanse regering heeft in 1000 regio's van 26 staten officieel een droogteramp afgekondigd. De slechtste gewasomstandigheden voor de American farmers in 24 jaar tijd begint ook al een economische impact te hebben. Het ministerie van Landbouw heeft toegezegd dat boeren in deze regio's vanaf vandaag in aanmerking komen voor noodleningen met lage rentes. CNBC