Ironisch: Spanjaard houdt Rabobank op de been [VIDEO]

De Spaanse wielrenner Luis-Leon Sanchez zorgt voor een wederopstanding bij de Rabobank-ploeg door gisteren 14de etappe van de Tour de France te winnen. Sport op 925.nl? Jazeker.

Sinds de eurocrisis twee jaar geleden voor het eerst losbarstte in Griekenland, is Europa eindelijk weer spannend. De keiharde financiële onderhandelingen en gespannen politieke relaties op het continent maken het zelfs dat sport leuk wordt om naar te kijken. 

Zo werd precies een maand geleden op dezelfde dag niet alleen bepaald welke politicus de Grieken aan de onderhandelingstafel tegenover Angela Merkel inzette, maar ook wie er op het veld mochten staan om het in de kwartfinales op te nemen tegen het Duitse voetbalelftal. 

Gisteren weer zo'n dag. De kreupele Nederlandse Rabobank-ploeg heeft tot nu toe al vijf van de negen renners opgegeven, maar vindt zijn wederopstanding door de redding van een Spanjaard: Luis-Leon Sanchez. Ironisch, omdat er binnenkort juist Spaanse banken worden gered met Hollandse spaarcentjes.