Minder regeltjes en meer kapitalisme want anders gewelddadig conflict

'Misschien zijn onze kinderen gedwongen een gewelddadige revolutie te leiden om het kapitalisme te herwinnen.'

Wijze les
Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben, hullie hoge heren in Den Haag, maar als jullie met nog meer regeltjes komen voor den vaderlandschen ondernemen zullen hun kinderen zich wreken. Of zoiets. Want volgens de Amerikaanse megahandelaar Peter Schiff staat het kapitalisme onder druk. Volgens Schiff komt er een dag waarop het kapitalisme - nog meer dan nu - zondebok wordt gemaakt voor falend overheidsbeleid. Overregulering en etatisme breken Amerika af, aldus Super Schiff.

In klassieke Orwelliaanse zin: 'We totally become a totalitarian, centrally planned, police-type state, where Constitutional rights go out the window.' Zo, dat u het even weet. Schiff is de Che van het kapitalisme. De enige hoop die gloort zijn onze kinderen, want *Braveheart aan* 'we might have to have a violent revolution years in the future or maybe our children or grandchildren will have to fight for their freedom...' *uit*

Klantvriendelijk
Inspirerend praatje dat we allemaal moeten memoreren om de medewerkers van de Belastingdienst mee te bestoken. Als u weer horkerig wordt behandeld door een van de 58.000 (zegge: acht-en-vijftig-duizend) medewerkers, kunt u ze ermee confronteren. Werkt ongetwijfeld ook als uw riante vooruitbetaling van 59 K wordt beloond met een boete. Intimideren met pathos, heet dat.

Dus minder regels, meer kapitalisme of we weten waar uw huis woont. En nu fakkels, pek en veren inslaan.