Jaloersmakende Instagram foto's van rijkeluiskinderen

Ze zijn aartslui, kunnen helemaal niets, smijten geld over de balk, zuipen zich elke dag klem, zullen nooit wat voor de maatschappij betekenen en worden nooit volwassen. Maar dat verandert niets aan het feit dat ze miljoenen hebben.

Met lief en leed deelt de jeugd zijn dagelijks leven in beeld via de fotosoftware van Instagram. Ook de rich kids maken gretig gebruik van de smartphone app. Dat geeft ons een kijkje in het leven van deze gefortuneerde wezens.

Iemand is zo creatief geweest om alle kiekjes van de verwende nesten te verzamelen op deze website. Veel plezier. En hey. Laat je niet gek maken hè. Er is meer in het leven dan dure dingen. Denk bijvoorbeed aan een stevige wandeling in het bos. Onbetaalbaar toch. 

Kijk, de kwibus lacht u uit.