Stout is hip, pikt u een graantje mee?

Het is zomer in de City! Terwijl het grootste deel van de beeldschermhelden en vacances zijn met hun trophy-wives, stijgt het oestrogeen en testosteron ten kantore tot ongekende hoogten. En daar valt aan te verdienen!


Stout meisje
Goddank weten onze vrienden van ongeëvenaard gossip juristenweblog Above the Law onze wildste fantasieën altijd weer te overtreffen. Lees hier over ‘Veronica’ de lipstick-lesbienne die een zomerstage loopt bij een hot-shot advocatenkantoor. Deze dame vermaakt zich kostelijk, geeft haar carrière een boost met haar schijnbaar zeer getalenteerde tong en is ook nog eens zo vriendelijk om alles te delen.

50 shades of business 
Groot geld verdienen kan op de gangbare manier, Business Insider legt uit hoe. Maar, er zijn spannender manieren. Neem de bestseller “50 shades of Grey” . Deze serie boeken in het genre mommy-porn verkocht in de eerste twee maanden 765.000 exemplaren and counting...Wat heeft u daarmee te maken? Wel, er zijn legio mogelijkheden om aan deze lectuur voor ondeugende meisjes keiharde centjes te verdienen. De slimste is wellicht de hotelier die besloot om de bijbels op het nachtkastje te vervangen door het pikante kleinood.