Zesjarige cowboy geeft 10 redenen om niet op Obama te stemmen [VIDEO]

Een conservatieve kleuter legt in een filmpje uit waarom men vooral NIET op Obama moet stemmen. Voor verstandige mensen is het knulletje waarschijnlijk vooral een reden om juist niet Republikeins te stemmen.

Fascinerend om te zien op welke leeftijd volk al gehersenspoeld kan worden. Laten we hopen dat een recalcitrante puberteit de zesjarige Isaac Anthony op tijd redt. Dat wil zeggen: een pikzwart vriendinnetje en het liefst nog een lidmaatschap bij een of ander communistisch verbond.

Het fimpje is afkomstig van The Patriot Update, naar eigen zeggen een onafhankelijke, journalistieke website ter bevordering van de conservatieve revolutie. Ziet u de contradictie tussen de begrippen revolutie (een plotselinge radicale omslag) en conservatisme (behoudend)? Juist.

Het is in ieder geval wel weer vermakelijk.