Duurste huis in Miami heeft eindelijk eigenaar [FOTO'S]

Typisch een geval van 'die neem ik erbij als tweede, derde of vierde woning'. Een waardig prethuis voor puissant rijken die het gevoel van Miami Vice willen beleven. Een Rus heeft er $47 miljoen voor afgetikt bij de makelaar.

Een spannend project was dit optrekje wel. De duurste woning in Miami werd namelijk niet in opdracht van iets of iemand gebouwd, maar puur op de speculatie dat het wel gekocht zou worden. Met als gevolg dat de prijs zakte van $60 miljoen naar $52 miljoen om uiteindelijk verkocht te worden voor nog eens $5 miljoen lager aan een meneer uit Rusland die anoniem wil blijven.

De Indo-Creek villa staat op een afgeschermd eiland waar tevens een private golfbaan huisvest. Op het eiland wonen verder alleen nog enkele bekendheden waaronder uberlatino Julio Iglesias. 50% van de bevolking in Miami is hispanic of latino. Tacovreters, zoals rednecks dat creatief noemen. Benieuwd of deze kersverse Russische buurtbewoner zich thuis gaat voelen tussen de zongebruinde Julio's en Enriques

Anders moet 'ie de hele dag in zijn tuin zitten

Zie hier foto's