Maak kennis met het echtpaar dat £148 miljoen heeft gewonnen [VIDEO]

Adrian en Gililan Bayford hebben er in één klap heeeeel veeeeel vrienden bij. Het Britse echtpaar heeft namelijk in de loterij een prijs van £148 miljoen gewonnen.

Het is de op een na grootste jackpot in de Engelse historie. De man in kwestie is een winkelier en zijn vrouw een hulpverlener in de zorg. Het tweetal heeft altijd de eindjes aan elkaar moeten knopen en zag door regelmatig nachtwerk hun kinderen weinig. 

Maar nu dus  plots een bankrekening met negen cijfers. Ze zijn naar eigen zeggen vooral blij dat ze door hun financiële buffer meer tijd met hun koters kunnen doorbrengen. Ook is het plan om een kleine groep van vrienden en familie wat te schenken zodat ze niet rijk en eenzaam sterven.

Familie Bayford, gefeliciteerd. En niet in vastgoed beleggen. Of aan de drugs raken.