De Chocoladefabriek-lounge van Bangkok University

Wie zegt dat studeren in een serieuze, statige ruimte hoort? Bij Harvard misschien ja. In Bangkok is het interieur van de universiteit geheel in stijl van Sjakie en de Chocolade fabriek. Met kleurtjes en dingetjes.

Over een ruime week beginnen de toekomstige topmannen van ons land weer aan hun opleidingstraject. Of dat met volledige of gedeeltelijke korting  gebeurt hangt er nog vanaf. Spannend. Maar dat terzijde. In de hoofdstad van Thailand zullen de youngsters graag weer in de schoolbanken plaatsnemen. Of in ieder geval in de loungeruimte. 

In lijn met de kantoorstijl van Big Corps die tegenwoordig de dienst uitmaken (Google, Facebook, Apple), kunnen studenten van de Bangkok University zichzelf verdwalen in felle kleuren en een potje biljart. Maar ook een make up-ruimte voor de dames, een ping pong tafel, een paaldanspaal en een kung fu sportzaaltje zijn present.

Bekijk de foto's op de blog van de ontwerper: Supermachine.