Slagen bij Luzac

Ja hoor, daar is het bericht: uw zoon of dochter is nét niet geslaagd. Een schooljaar helemaal over doen? Dat hoeft niet persé. Uw kind kan vaak ook één of meerdere deelcertificaten halen en dan alsnog het diploma behalen.

Diploma
Het halen van dat felbegeerde papiertje is zo belangrijk. Daarna volgt eventueel een tweede diploma, een vervolgopleiding, een carrière… maar het begint allemaal met het diploma binnenhalen. Of dat nou is op mavo, havo of vwo-niveau. Luzac zorgt ervoor. Ook is het mogelijk om bij Luzac de laatste twee jaar in één te doen.

Kleinschalig
De voordelen van een particuliere school? Kleine klassen, kleine scholen, individuele hulp en - usp voor het kind des huizes - geen huiswerk. Kijkt u maar.
Luzac College zit met negentien vestigingen verspreid over heel Nederland. Daarnaast is er ook Luzac Lyceum: van brugklas tot diploma voor mavo, havo, atheneum en gymnasium.

Tenslotte halen wij gewoon nog even aan wat Roderik over het Luzac College zegt: 'Een investering voor het leven'. En zo is het!

Dit bericht kwam tot stand met medewerking van Luzac. Maar dat had u vast al door.