Parkeer uw sportauto op 10 hoog in de woonkamer [VIDEO]

In Singapore, het dichtbevolkste miljonairsland ter wereld, kan alles. Ook uw luxe wagen in de woonkamer parkeren, is geen probleem en gaat geheel automatisch.

Thunderbirds are go! Daar doet het tafereel een beetje aan denken. Want de bestuurder hoeft zijn voertuig slechts in een kooi neer te zetten en de techniek doet de rest. Door middel van een lift bereikt de bolide de woonkamer. Ook al is dat op de dertigste verdieping.

Zodoende pimpt u niet alleen het interieur van uw appartement maar het is ook nog eens verdomd functioneel  aangezien de eilandstaat met een behoorlijk parkeerprobleem kampt. Een kamer in Hamilton Parks kost £6 tot  £15 miljoen. Maar dat moet - gezien het inkomen van de gemiddelde Singaporean - geen probleem zijn. 

Bekijk Daily Mail voor foto's en hieronder de video van hoe het in zijn werking gaat.