Seksuele intimidatie is big business

Heeft u te maken met seksuele intimidatie? Mooi, want dat maakt u miljonair.

Platzak
De vakantie heeft erin gehakt. Net als de aanslag van de Horde der Dertigduizend. Uw portefeuille is momenteel dus even geflatteerd als Gandhi. Goddank kan een beetje seksuele intimidatie daar verandering in brengen.

Echter, voor u naar het stagemeisje van Human 'the lady sciences'  Resources huppelt, waarschuwen we u. U moet in dezen het lijdend, niet het kwijlend veurwerp zijn. Dus u moet seksueel geïntimideerd worden, tenminste, als u het miljonairschap ambieert. Maar goed, dat zal geen groot probleem zijn, aangezien uw lichaam van brons is.

Fortuinlijke vleselijke verlangens
Mocht u niet overtuigd zijn en liever niet betast worden door de koffiejuffrouw, dan moet u dit lijstje bekijken. In het post-Mad Men-tijdperk levert een beetje bevoeld worden al gauw 168 miljoen dollar op. 

Maar goed, voor niets gaat de zon op, dus u moet wel voldoen aan de volgende kenmerken om zo'n vorstelijke beloning binnen te slepen. In één alinea: u moet vrouw, Amerikaans, gebitsbehaard, humorloos, frigide, fantasieloos, uitgescholden, gepijnigd en betast zijn. How hard can it be?

(Overigens moeten we benadrukken dat dit een opsomming is van eigenschappen die de recordontvangende vrouwen gezamenlijk hebben, dit rijtje geldt dus niet voor elk van hen.) Betasten is chique noch toegestaan (hoewel het wel minimaal $7 miljoen oplevert), maar $21 miljoen voor seksueel getinte grapjes is toch een tamelijk van het padje.

Anyhoe, sla uw slag. U heeft zelf gezien hoe de koffiejuffrouw u geniepig nakeek!