Bloedmooi, ex-beurshandelaar en actrice in Wall Street-film

In 2013 komt de film Wolf of Wall Street uit. Naast hoofdrolspeler Leonardo di Caprio, speelt er in de film in ieder geval ook iemand die het beursvak aan den lijve heeft ondervonden. Oh ja. Ze is ook super sexy.

De Wolf of Wall Street is gebaseerd op een autobiografisch boek van handelaar Jordan Belfort. In het verhaal vertelt Belfort over zijn turbulente testosteronleven als zakenman op Wall Street en hoe hij uiteindelijk in de bak eindigt. De film Boiler Room haalde ook inspiratie uit het boek van Belfort. 

Via Instagram liet Diana Cano weten een bijrolletje te krijgen in de film. Hoort u haar te kennen? Nee, zeker niet. Behalve als u in Ecuador woont - waar zij vandaan komt. Daar heeft ze in verschillende tv-programma's gespeeld en aan beauty contests meegedaan.

Grappig is dat de 26-jarige miss Cano ook daadwerkelijk in de effectenhandelarij heeft gewerkt. En wel bij de investment banking-tak van E1 Asset Management. Maar omdat de beurshandel toch maar een niets producerend graaiersvak is, benadrukken we graag haar andere carrière in onderstaand filmpje.