Waan uzelf landlord in de UK's duurste woning

U weet het: nieuw geld woont aan het water, oud geld woont in het bos. En écht oud geld heeft een Engels landhuis. Ontmoet Hampstead's Heath Hall, de uitgelezen kans om van nieuw naar oud geld te promoveren.

Heath Hall staat aan de Bishops Avenue in Londen, in de volksmond ‘Billionaire’s Row’. En dan weet u wel over wat voor huis dit gaat. Momenteel is het van Andreas Papanayiotou, CEO van de Ability Group. Papanayiotou heeft het huis van onder tot boven gerenoveerd, maar nu wil hij er vanaf

Heath Hall

Kleiduivenlijken
Het landhuis is in 1910 gebouwd door suikermagnaat William Park Lyle. Heath Hall is dé personificatie van de Engelse countryside; uit de kraan stoomt Earl Grey, in de schuur woont een versleten Land Rover en kleiduivenlijken bezaaien het gazon.

Klinkt goed, non? Nog beter is dat door Papanayiotou’s verbouwing Heath Hall weer helemaal 21e-eeuws is. U beschikt over: 14 slaap- en badkamers, een snooker room, een gym, een sauna, een jacuzzi, een pornozwembad, nog een zwembad een klimaatgecontroleerde wijnkelder en, voor when the shit happens, een heuse high-tech panic room met een toilet, controlepaneel en onuitschakelbare telefoon.

Kopen
Heath Hall is momenteel het duurste huis op de Britse markt. U kunt aan kopen denken vanaf een budget van $158 miljoen, en de makelaar gaat u nog grondig op uw Heath Hall waardigheid testen. Dat kan een probleem kan zijn, maar who cares. Bij een bepaalde elite hoort u nou eenmaal niet zomaar. 

Heath Hall Heath HallHeath HallHeath Hall