Kim Kardashian is een ware zakenvrouw [VIDEO]

Kim Kardashian. Bekend van: reality-televisie, een sex tape en een driemaandelijks huwelijk met een beroemde basketballer. Maar in het geheim is ze tevens onderneemster pur sang.

Op een of andere wijze vond zakenzender CNBC het leuk om een diepte-interview te organiseren met als hoofdrolspeler Kim Kardashian. Voor zover het volk weet is zij een socialite. Dat is een term - groot geworden in de 21ste eeuw - die refereert aan een persoon die louter zijn roem verleent aan het feit dat iemand. Tsja. Beroemd is omdat ze beroemd is. 

Daarmee past ze in het rijtje Paris Hilton en Britt Dekker: niemand weet wat ze kunnen, maar iedereen kent dit soort figuren toch. Of nou ja. Kardashian schijnt dus ook ondernemerskwaliteiten te hebben. Warren Buffett, Richard Branson en Henry Ford, eat your heart out.