Streaker bewijst: voorbereiding is het halve werk [VIDEO]

Ooit de behoefte gehad om naakt over een voetbalveld te rennen? Wij ook niet, hoor, want wat gebeurt erna... Opgepakt worden? Vol schaamte naakt blijven staan? In ieder geval weinig goeds. 

Ten eerste: Streaken is natuurlijk episch helemaal niet grappig. Foebal is een bijzonder serieuze zaak en dat behoort u gehuld in uw adamskostuum niet te verstoren. Streaken legt de wedstrijd stil en mocht de streaker in kwestie vrouwelijk zijn dan is 50% van het publiek afgeleid

De vlucht
En er is een groot probleem ná uw actie. De vlucht. Meestal staat er al een vervelende beveiliger veel te stoer te doen met een handdoek om uw goddelijke lichaam te beschermen, iets dat u ten alle tijden wil en moet voorkomen. Prioriteit na de 15 seconds of fame is dus wegkomen. Deze Amerikaan bewijst daarom maar weer eens dat de voorbereiding toch echt het halve werk is.