Ontmoet de jongste investment banker op aarde

Ja, ja. Het Guinness Book of useless Records  is er weer. Met in de nieuwste versie de allerjongste investment banker. Zijn naam is John Wang Clow.

De meeste tienerjochies doen maar 90 minuten in de week hun best. Dat is op zaterdag als het fuitje van de scheidsrechter gaat en de voetbalwedstrijd kan beginnen. De gezegende pubers flikflooien daarnaast nog wat met het andere geslacht. En voor de rest is de Playstation uitgevonden.

John Wang Clow niet. Deze knul houdt zich liever bezig met disconteren, extrapoleren en risicoberekeningen. Hij mag zich dan ook de allerjongste investment banker op de wereld noemen. Naast zijn studie aan de Universiteit van Californië werkt de kleine John sinds zijn zeventiende (inmiddels is hij 18) bij The Hina Group.

Op zulke jonge leeftijd het meest duivelse beroep induiken. Je moet het maar durven. Check hier zijn Facebook.