Zelfmoordhuis zoon Bernie Madoff te huur

Weet u nog hoe het zat met die Bernard 'Bernie' Madoff? De ex-zakenman en belegger zit een gevangenisstraf van 150 jaar uit vanwege een grootschalige oplichtingszaak. Madoffs oudste zoon Mark pleegde zelfmoord in zijn appartement in SoHo, exact twee jaar na de arrestatie van zijn vader. Datzelfde appartement staat nu te huur!

Een korte resumé over boefje Madoff nog even. Bernard Madoff was overdag een brave market maker op de Amerikaanse effectenbeurs. Daarnaast had hij nog een geinig fraudeprojectje lopen rond een vermogensbeheerpot waarmee hij zijn klanten (Hedge funds, banken, particulieren als Steven Spielberg) in totaal voor $65 miljard heeft opgelicht. Hiervoor werd hij in 2009 veroordeeld. 

Hondenriem
Zoon Mark kon de druk en angst voor een reeks van rechtszaken die werden ingediend tegen hem, zijn broer Andreas en andere familieleden niet meer aan en hing zichzelf op met een hondenriem in zijn woonkamer. Zijn weduwe Stephanie biedt het appartement, waarin ze na Marks zelfmoord niet meer gewoond heeft nu te huur aan.

Goed te doen
Luguber misschien, maar met dit appartement heeft u een stukje geschiedenis in handen. En voor een prijs van maar $35k per week nog best schappelijk ook. Zeker als u kijkt wat een huurhuis in dezelfde buurt kan doen. Bovendien is uw huis een testament voor wat graaigekte kan aanrichten. Opdat wij niet vergeten. Bon. Foto's!