Zo werden de eerste iPhone 5-extremisten in A'dam ontvangen [VIDEO]

Ooit was het Mozes die de Sinaïberg had beklommen en toen de Tien Geboden kreeg van God. Vandaag zijn het volgelingen van Steve Jobs die na een helse wachtrij van 22 uur de iPhone 5 mogen afrekenen.

Elke tijd heeft zo zijn religie. Vanochtend werd duidelijk welke godsdienst tegenwoordig de scepter zwaait. Namelijk Apple. En zijn God is Steve Jobs. Dan hebben we nog Tim Cook, de zoon van God die zijn best doet om de boodschap van zijn vader in stand te houden. En de Bijbel heeft heden ten dage een breekbaar scherm met wifi.

De religie Apple is - zoals veel levensovertuigingen - een afstammeling van een ander geloof. Apple is een radicale versplintering van het Consumentisme. Het Consumentisme werd groot in de tweede helft van de 20ste eeuw toen de heilige boodschappen door middel van neonletters en tv-reclames op onze aarde neerdaalden.

Het zijn de priesters PR-mensen die het volk begeleiden in hun drang naar consumptieve verlichting. En het zijn de loonslaven (zie filmpje) die zich in dienst stellen van Jobs en Cook. Amen.