Dit is de beste suite van het Midden-Oosten

De World Travel Awards zijn uitgereikt, en deze suite heeft namens het Midden-Oosten gewonnen. Binnen kijken?

Geld van olie stinkt, dat weet iedereen. In Dubai is vaak weinig smaak te bekennen. Echter, hier is men erin geslaagd om er best iets moois van te maken. Dit is de Palace Suite uit het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi. Deze suite vond men bij de World Travel Awards het mooist van heel het Midden-Oosten.

Emirates Palace Daaro!

Heul mooi
En wat is er dan zo bijzonder aan? Nou, het is vooral heul. Errug. Mooi. Maar dat moet u maar op onderstaande foto’s bekijken. De suites zijn 680m², hebben drie slaapkamers met eigen balkon, een kamer om te eten en een lounge area

De gadgets zijn aardig over the top. Iedere kamer heeft een flatscreen TV van 50 inch, alles is opgetrokken uit marmer afkomstig uit 13 landen, en u heeft een persoonlijke butler die 24 uur per dag tot uw beschikking staat. (Wij zijn ook heel benieuwd hoe hij dat doet met slaap). 

Het hotel
Het Emirates Grand Palace is ook wel een plek waar dit soort dingen mogelijk zijn. Het koste $3 miljard om het hotel te bouwen, en dat maakt het na het Marina Bay Sands hotel uit Singapore het op één na duurste hotel van de wereld. Het hotel heeft een privéstrand, twee zwembaden mét watervallen, 394 kamers, twee gyms, een spa, 12 restaurant, twee bars, een haventje een een helipad. Oja, en 48 suites als deze. Boeken kan hier. Fijne vakantie!

Emirates PalaceEmirates PalaceEmirates PalaceEmirates Palace