Geld blijkt goed voor uw seksleven!

U wist het al lang, wij natuurlijk ook, maar ook de sexperts geven het nu toe: de kapitaalkrachtigen hebben een beter seksleven. Bij deze tekst, uitleg en plaatjes (!)

Eerst even wat research
Ian Kerner, Sexuality Counsellor voor CNN Health sprokkelde indrukwekkende analyses omtrent de relatie tussen seks en geld bijeen. De uitkomsten zijn tot ons groot genoegen, wij hartje Ian.  

70% van de multimiljonairs (US dollars, dat is) met een nettowaarde van $90 miljoen zegt dat zij betere en meer avontuurlijke seks genieten. Dit volgens een studie uit 2005 van Prince&Associates Inc, een marketingonderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in private wealth

Robert Frank beaamt dit, hij schrijft in Wealth Report over “The Rich Libido”. Een dikke 63% van de rijke mannen gaf aan dat rijkdom hen ‘better sex’ bracht. Hun definitie hiervan: vaker seks, met meer verschillende partners. Maar liefst 88% van de vrouwen gaf aan dat meer geld hun bijslaap opgevijzeld had. Hun definitie: ‘Higher quality’ seks. Okay, hogere kwaliteit, punt. De trouwe meisjes toch.

Is geld een afrodisiacum? Misschien, of zoals de onderzoekers van Newcastle University suggereren: wellicht zijn orgasmes geïnspireerd door rijkdom wel het resultaat van evolutie. Vrouwen kunnen op basis van het inkomen van de man tegenwoordig een inschatting maken van hun potentieël om goed voor hen en de nakomelingen te zorgen.

Tijd voor de hardware
Voor zover de psychologische *gaap* redenen dat de welgestelden een kwalitatief betere cohabitatie hebben. Wij vonden nog wat concretere kleinoodjes die hiervan de oorzaak zouden kunnen zijn


Zweepje: Paradise Found Spanker,  $3.066

Niet dat we iets willen suggereren hoor Nina, want we weten best dat het heel niet waar is, maar we moesten toch even aan u en uw schandknaapje echtgenoot denken toen we dit prachtige kleinood onder ogen kregen:


Ringetje: 18-carat diamond ring mounted dildo, $ 59,154

Zin om de banden met uw bedpartnerette eens goed aan te halen? Aangezien Diamonds a girl's best friend zijn, zal u gegarandeerd met dit prachtige kleinood voor aan de vinger of in het doosje hoge ogen gooien bij uw verkering:


Ergonomische cockring, $ 3.700

Een Engelse zilversmid ontwierp deze ergonomische cockring, speciaal als huwelijks-, verjaardags- of verlovingspresentje. Wij vernemen gaarne uw ervaringen als u het gebruik ervan overleeft.