Dit heet van een drol een gebakje maken

Ontwerper John Fawcett is er in geslaagd om van het saaist mogelijke product een begerig stukje design te maken. Une Bobine, zoals zijn product heet, is een oplaadkabel om stapelverliefd op te worden.

Kunst van de eenvoud 
U had het ook kunnen bedenken. De Une Bobine is namelijk niets meer dan een flexibele, metalen zwanenhals met een geïntegreerde oplaadkabel. Het materiaal is in iedere vorm te buigen en houdt die vorm ook aan. Daardoor is het opladen van uw telefoon verheven tot een esthetische belevenis waarin u zelf de laatste hand hebt. 

FaceTime in de auto
De Une Bobine is overigens meer dan alleen design, deze gadget is ook nog eens verrekte handig. Zo raakt de kabel niet in de knoop en is hij prima te gebruiken als statief voor uw camera. Maar het best komt de Une Bobine tot zijn recht in de auto. Jawel, eindelijk kunt u 'facetimen' tijdens het rijden.   

 

Hebben
John Fawcett was zo vriendelijk om ook eens buiten Apple te denken. Derhalve kunnen de bezitters van zowel een iPhone als een Android-gedrochttoestel nu hun creditcard trekken. De Une Bobine kost 30 dollar.